lead-5 v2

Incora

Incora – fasadne plošče z edinstvenim videzom, dopolnjujejo paleto fasadnih oblog Swisspearl, ki jih na trgu ponuja podjetje Eternit Slovenija.


Fasadne plošče velikega formata so primerne za tiste, ki poleg funkcionalnosti iščejo tudi unikatnost in individualnost.
Incora je na voljo v dveh naravnih cementnih barvah in sicer v sivi barvi in barvi slonove kosti. Posebnost fasadnih plošč Incora je njihova površina, saj je vsaka plošča edinstvena. Med proizvodnim procesom se izbrani marmorni granulat dodaja v še mokre plošče, kar daje površini živahno dinamiko. Pri stiskanju se marmorni granulat vtisne v material, kar ima za posledico edinstveno haptično učinkovanje. S tem fasada od daleč ohranja svojo harmonijo, od blizu pa razkriva svojo edinstvenost. Proizvodni proces je zaključen z visoko kakovostnim površinskim premazom, ki  izdelku zagotavlja dolgo življenjsko dobo in vremensko odpornost.

Proizvajalec Eternit (Schweiz) AG je s svojo natančnostjo in izkušnjami vedno zagotavljal kakovostne izdelke za streho, fasado in interjer. Vendar pa je posipanje naravnih marmornih granulatov v proizvodnji vlaknocementnih plošč premierna. Granulati dajejo novemu izdelku Incora nov karakter s pečatom visokokakovostnega izdelka.